Hak op de tak

Rente

Bijzonder; nog maar net de grote buffer overgezet naar Trading...wordt de rente verlaagd. Zul je altijd zien. Het lijkt echter erger dan het is. Was het tot en met september 2024 een rente van 4,2%....wordt nu de rente aangepast naar ....4%. Is ook prima, en zit boven het rentepercentage van de hypotheek (2,29%). Gewoon doorgaan is de boodschap.

Ja, de hypotheek!

Nog een paar dagen en dan ontvang ik het definitieve bericht dat het nieuwe maandbedrag onder 970 euro uit komt. Ook dat is prima. En er komt een moment dat het (ook) handig is om onze aflossingsvrije hypotheek mee te nemen in de extra aflossingen. Voorlopig wordt het grootste deel (annuïteit) aangepakt voor het grootste voordeel. Heerlijk die lagere maandlasten iedere keer....

Herfst

De heerlijke zomerse temperaturen zijn verdwenen. Het was zo mooi zo lang het duurde. Binnenkort zoeken wij de zon op en gaan we ook nog eens vakantie houden in ons buurland. Het staat er goed voor.

Iets anders

Al jaren lang gaan we met vrienden en aanhang een weekendje weg. Volgend jaar staat al de 25e keer gepland. Iets om naar uit te kijken en nu al voorpret! Deze week is er zelfs een soort reünie (1 dagje) gepland, inclusief kids. Ook dat zal weer heerlijke momenten met zich mee brengen. Zeker nu de organisatie voor een deel ook in mijn handen is. Nu al gniffelend over wat er gaat komen. Heerlijk!

Tot de volgende!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hak op de tak

Rente Bijzonder; nog maar net de grote buffer overgezet naar Trading...wordt de rente verlaagd. Zul je altijd zien. Het lijkt echter erger d...